Vappuna koitti sitten se ihanuus,että taas voitiin mennä möksälle! Pekka lähti edeltä Tessan ja Petrin kanssa ja minä lensin myöhemmin, kun yötyöt tuli tehtyä. Ennen lähtöä oltiin taas ahkerasti Huuto-netissä ja poikettiin Ikeassa, Hongkongissa, Bauhausissa ostelemassa tarvikkeita möksälle. Ja tulihan sitä.....kaksi sänkyä, laminaatit,astioita ja paljon muita tarvikkeita.......auto oli lattiasta kattoon saakka täynnä.

Kun perille tultiin, niin sitten oli vuorossa tavaroiden roudaus mökille....mukana olivat tietysti myös Inkkari ja Nyyti! 

Pekka ja Petri saivat tehtyä oven meidän hienoon puuceehen!!! Laminaatit laitettiin Jyrkin avustuksella keittiöön, ruokailutilaan ja ulkomakuuhuoneeseen. Jyrki ja Raisakin siis vieraili jälleen meidän möksällä!  Jyrki ja Janne auttoi tiskialtaan laitossa ja putkien asennuksessa....ammattilaisia kun ovat.Myös sängyt koottiin; eli kun minä sitten pääsin mökille, sen ilme oli muuttunut jo ihan hirveästi. Myös lumet oli sulaneet ja yllätys, yllätys.......mökille oli ihan oikea tie perille asti!!!! Muutenkin maisema oli taas ihan toisenlainen kuin pääsiäisenä, kun oli lunta vielä monta "metriä".

Oli ihana nauttia aurinkoisista päivistä ja haravoinnista,saunomisesta, hiljaisuudesta. Ulkona tuli oltua ja ihan liian pian piti lähteä takaisin ruuhka-Suomeen.